OLC(T) 10

Detector destinat aplicatiilor comerciale pentru gaze explozive sau toxice; carcasa din policarbonat; echipat cu senzor electrochimic; catalitic sau semiconductor.
Detalii

OLCT 10N

Detector digital pentru utilizare in combinatie cu centralele MX43 / MX32, destinat detectiei gazelor din aplicatii comerciale sau tertiare.
Detalii

CTX 300

Detector de gaze toxice si oxigen in versiuni cu sau fara afisaj. Dispune de o gama larga de senzori in functie de aplicatie.
Detalii

OLC(T) 100

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen, disponibil in versiune antideflagranta sau de securitate intrinseca.
Detalii

OLCT 60

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen cu afisaj local si senzori on-board sau deportati.
Detalii

OLCT 80

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen, afisaj local, releistica integrata, operare stand-alone sau conectat la centrala de monitorizare.  
Detalii

OLCT 700/710

Detector pentru gaze explozive si toxice, carcasa SS 316, afisaj incorporat.
Detalii

iTrans II

Asigura detectia de gaze explozive, toxice si oxigen. Foloseste tehnologie DualSense care ii permite monitorizarea a doua gaze diferite, in acelasi timp.
Detalii

GD 10P IR

GD 10P IR reprezinta etalonul pentru detectia gazelor explozive, CO2 si standardul in ceea ce priveste securitatea, stabilitatea si mentenanta redusa.    
Detalii

FALCO COV

Falco reprezinta standardul detectiei COV, din gama noastra de produse. Detectorul este disponibil in doua variante, cu pompa incorporata sau difuzie. Poate fi echipat cu...
Detalii

Titan 2 Benzen

Titan 2 este dedicat detectiei de benzen. Folosind un senzor PID de ultima generatie (10.0 eV) si o tehnologie de filtrare complexa, acesta este singurul detector selecti...
Detalii