Smart Wireless X40

Centrala de monitorizare gaz, ce poate integra orice combinatie de detectoare cablate / wireless si dispozitive de alarmare.
Detalii

CXT Wireless

Detector wireless care poate fii plasat in locatii permanente sau temporare, optiune cu baterii cu o durata de operare continua de pana la 9 luni.
Detalii

OLCT 80 WIRELESS

Detector cu afisaj local si releistica integrata. Versiunea wireless permite transferul de date prin intermediul unei conexiuni de 2.4 GHz.
Detalii

OLC(T) 10

Detector destinat aplicatiilor comerciale pentru gaze explozive sau toxice; carcasa din policarbonat; echipat cu senzor electrochimic; catalitic sau semiconductor.
Detalii

MultiFlame DF-TV7

Detector de flacara multi-spectru IR, design robust si rezistent, certificat SIL 3.
Detalii

Surveyor 4B

Centrala de monitorizare cu un canal de masura dedicata detectiei gazelor explozive, dezvoltata cu releistica incorporata.
Detalii

MX 16 + OLCT 10N

Centrala MX 16 monitorizeaza continuu gazele din atmosfera. Pachetul Easy Duo include un detector OLCT 10N si cablu de 10m deja conectate. Aceasta solutie este avantajoas...
Detalii

OLCT 10N

Detector digital pentru utilizare in combinatie cu centralele MX43 / MX32, destinat detectiei gazelor din aplicatii comerciale sau tertiare.
Detalii

CTX 300

Detector de gaze toxice si oxigen in versiuni cu sau fara afisaj. Dispune de o gama larga de senzori in functie de aplicatie.
Detalii

MX 32

Centrala cu 2 canale, de dimensiuni reduse, care monitorizeaza continuu gazele din atmosfera. Semnale 4-20 mA, analogice sau digitale, MODBUS RS485 de la detectoare compa...
Detalii

MX 43

Centrala digitala si analogica destinata masurarii gazelor prezente in atmosfera cu maxim 8 canale de masura si pana la 32 de detectoare.
Detalii

OLC(T) 100

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen, disponibil in versiune antideflagranta sau de securitate intrinseca.
Detalii

OLCT 60

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen cu afisaj local si senzori on-board sau deportati.
Detalii

MX 52

Centrala cu pana la 16 canale pentru detectoare da gaze explozive sau toxice cu iesire 4-20 mA.
Detalii

OLCT 80

Detector pentru gaze explozive, toxice sau oxigen, afisaj local, releistica integrata, operare stand-alone sau conectat la centrala de monitorizare.  
Detalii